Kapcsolat

Szabó Christophe

Szabó Christophe

Szabó Christophe – Az Omlett du fromage-t egyedül szerkesztem. A francia labdarúgásról 2010-ben kezdtem el írni, később a Népsport blogon írtam szerkesztettem a francia rovatot. Sokáig én szerkesztettem a francia labdarúgó válogatott magyar nyelvű Facebook oldalát. 2015 áprilisában indítottam el az Omlett du fromage nevű blogot.

Együtt szerepeltem Kovács Dáviddal (OM-blog), Horti Gáborral és Cooky-val a SportKlub Ohlálá c. műsorában 2012-2013-ban. 2016-2021 között a francia focival foglalkozó Szélkakas c. magazin rendszeres vendége voltam a DigiSporton. Az eddigi adások itt nézhetők meg.

Jelenleg a 24.hu Sport24 rovatába, a Boxtobox.hu-ra, valamint a Eurosport magyarországi oldalára írok. Cikkeimet itt találod összegyűjtve.

Hetente jelenik meg a nemzetközi futball híreival foglalkozó Hot topic magazin az Unibet oldalán. Az adások itt tekinthetők meg. Az Unibet csatornáján további műsorokat is találsz, ahol elvétve szerepelek: a Duplaszűrő c. taktikai műsor itt, a meccsek utáni élő bejelentkezős műsort, a Sípszó után pedig itt nézhető vissza.